Jom-jom kita Main Klik..I Nang U..U Nang Me ok

Mari kita Tolong-Menolong dengan Klik Nuff

Sunday, January 17, 2010

Murahnya Rezeki Ku

Salam Semua Blogger..
Ok..hari ni cikgu nak kongsi pendapatan earning plak...
Tak sangka plak income cikgu semakun hari semakin naik..
Terima kasih kepada Blogger yang Jujur dan tak jemu2 bertandang ke Blog Cikgu...
Yang penting jujur kan..Kalau kita jujur...Maka kita akan dapat balasannya...
K la...Kat bawah ni ada cikgu print Screen dapatan cikgu...
Buffer dan earning>>



Ni plak kempen buffered..Ntah apa benda ntah..hehe..buat2 tak tau plak eg..

walalupun tak banyak tapi bersyukur cikgu atas apa yang cikgu dapat..hehe..Alhamdulillah

5 comments:

MY BLOGSPOT said...

mengamankan pertamanya dulu....

MY BLOGSPOT said...

mantap nich ciqku...semoga rejekinya tambah terus ya....saya tunggu kunjungan ciqku di blog saya...jangan lupa berikan coment dan $undulan maut ciqku...

zures said...

Tak banyak apanye cikgu kalau dah mcm tu...bykla kalau nak dibandingkan dgn diriku ini....

si hitam manis said...

wahhhhhh....banyak tuuuuuuuuuu

zulhilmi bdk blur said...

nk uat camne yerk...tlg la ngaja..hihi..
xnk dpt wang 2