Jom-jom kita Main Klik..I Nang U..U Nang Me ok

Mari kita Tolong-Menolong dengan Klik Nuff

Wednesday, January 20, 2010

Dapat Earning PayPalWish List..100usd..Alhamdulillah

Salam semua blogger..
Kali ni cikgu rasa seronok sangat..mana tak nya..tadi cikgu buka email cikgu..
Wow..gembira rasa hati cikgu...Cikgu dapat PaypalWishList yang 100usd tu ha..
Apa lagi..cikgu Log in PayPal..dan terus transfer ke Maybank..Huhu..Sekarang dah leh transfer terus..Fees dia cuma RM3 jer..ambil masa 2-3 hari bekerja..Kat bawah ni buktinya..meh la..




9 comments:

farenova said...

Tahniah Cikgu!

surisarawak said...

waah..congrats..leh la belanja sate nih..hehe..guro je..

Bitter Sweet said...

congrats cikgu..sy dpt 6 usd je..hohoho

Syahrul Iman said...

Alhamdulillah..sy pown br perasan dpt td..ckgu,tlg ajr sy cmner nk trnsfer dr akaun paypal ke akaun maybank kt?

j-QAF SK SULAIMAN said...

Ok..Cara nak transfer tu..Buka Paypal..Log in..Pastu cari withdraw...clik withdraw...dan seterusnya ikut jer arahan dia...janji cari dan clik withdraw tu..

Syahrul Iman said...
This comment has been removed by the author.
Milofloat said...

hr tu sy dpt 13usd.tp apsal kat paypal ni o jerr??

j-QAF SK SULAIMAN said...

Mungkin dia tak email kat milo float lagi kot

Syahrul Iman said...

alhamdulillah..sy pown dh dpt..thanks sbb ajar aritu ckgu..:p