Jom-jom kita Main Klik..I Nang U..U Nang Me ok

Mari kita Tolong-Menolong dengan Klik Nuff

Monday, December 14, 2009

Hoorey...Dapat lagi..

Wah kali ni income cikgu naik lagi..Rezeki2 kan..Tapi cikgu rasa ramai lagi yang dapat tinggi..Mungkin F_R_____...Mungkin Cik __N_..Mungkin 9__.Cikgu rasa Traffic dieorang memang Kaw2 punya..

Walaubagagaimanapun..Cikgu tetap bersyukur sebab Rakan2 Blogger yang Mantob ini memberikan penghargaan kepada Blog Cikgu dalam menghadapi Arus cabaran Globalisasi..Chewahhh..Macam ayat orang nak sambung MAster jer..Ok lah..Kat sini cikgu bagi la u all tengok income cikgu..Supaya kita menjadi untuk lebig semangat dalam Berperang Nanti.Hehe..





13 comments:

CiK sHaNasHaIDa said...

ble blanje kte da nih..
hik2..
^_^

j-QAF SK SULAIMAN said...

Boleh..Belanja apa tu..huhu

izzahfarhana said...

Banyaknyeee naik cikgu dlm 4 hari.wawa

j-QAF SK SULAIMAN said...

hehe..nak wat cam ner..rezeki ka..
Saling bantu membantu..tolong menolong..yang penting usaha keras

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

Bagus2...

afayufu said...

nak gak.. leh bagi tips naik byk tu...

Fid a.k.a Unrez said...

wahh.. laku gile nufnag cikgu.. npe la nufnag aku xnek2 mcm ckgu 2.. asyik rm1.05 jew..

lizz said...

congrats!!! teruskan usaha ye :)

farenova said...

hebat2 cikgu memang hebat..saya tak banyak pun..tapi bolehlah ada peningkatan ckit2...marilah kita blogwalking dan click lagi..thanks cikgu!

911 said...

hebat cikgu... sapa berusaha lebih, pasti akan dpt lebih - betul kan?
heheheh..

Saya taklah banyak mana, lebih kurang je..

mEiZ SHA said...

SEBENARNYER KAN CIKGU..NINIE XTAU PON CEMANA NAK GUNA NUFF TUH...hahahaha

one said...

cegu jgn lupa klik sy punya..
cian sy...
nak lepaskan 50 pon x dpt lg

j-QAF SK SULAIMAN said...

bereh...cikgu memang tak pernah miss untuk berperang..cikgu akan sentiasa clik..kalau cikgu tak datang clik..u all datang la blog cikgu..mungkin cikgu terlupa nak p blog u all